Ads

February 23, 2010

My New Handbag ..... Cuba teka berapa harga???



Bukan niat nak show off kay!!
Just nak share with you guys beg yang paling mahal pernah aku beli. Aku ni susah sikit nak spent duit beli branded beg. Paling branded pun beg Guess... itupun aku ada 2 buah ajer. Tapi kali ni sebab aku beli melalui teman yang gi USA...so dapatlah murah sikit.

Kalau just nak habiskan ribu raban beli kat butik Coach sini...hmmm...mungkin tak beli kot. Lebih baik aku spent duit tu kat holiday...hehehe. Tapi yang ni murah aje tak sampai pun ribu. Anyway i like this beg....sesuai dengan taste aku. Bak kata kawan aku....pergi kerja tempat baru kena serba serbi kena baru. Kasut baru, baju baru..hmmmm beg pun baru. Ada lagi satu.....nak cari bf baru plak...oppppssss!!!!

Jom kita main teka teki. Cuba teka harga beg Coach ini.
Ada hadiah untuk anda hokay!!!! Tetapi kepada beberapa teman yang dah tau harga beg ini.....maaf yea anda tidak layak untuk menjawab teka teki ini.



16 comments:

Epelijau said...

RM750...hehe

inzarin said...

erm.. rm700++?

!eNa PnG said...

dalam rm 500 :d

!eNa PnG said...

sangat cantik la kak...:X tergoda i...

[siti] said...

mcm kenal la beg ni. hehehe.

hm.. nak teka.. rm850 kot...

MOLY said...

saya teka .. 200 ???

singAsong said...

RM 800 ~~

Betul tak?

rizal said...

harganya dlm 1.8K-2.2K..is it correct??coz my gf had this brand to..beli kt jepun..dlm 2k something..nape k.leez xkirim gucci or LV??? :)

zarirah zabidi said...

nk teka jgkla..lebih kurang rm 500 lebih cm tu..btul x???hehehe

engkuazam said...

nak teka (azam tak tergolong dlm teman yg tau kan) ha haha!!!!! cantik2

Anonymous said...

akak nak cuba teka la..RM550. Akak pun ada beli dgn zul hari tu hahaha- miraini

Paksu said...

RM 650 ~~

zaidy said...

rm1680

sepul said...

rm490??
rm399??

che'Burn@che'Qis said...

ermmm...mungkin harganya antara rm200-rm400 ringgit kot..

che'Burn@che'Qis said...

RM870/-



-che'burn-