Ads

January 10, 2009

Gambar Zaman Kanak-kanak Ku


Siapakah ini?
Hoh..hoh..hoh... its me okay!!!

Inilah nostalgia gambarku semasa kanak-kanak. Dah tak ingatlah berapa umur ku ketika itu. Di bawah ini juga ada gambar family ku masa zaman dulu. Masing-masing muka innocent betul. Really miss my late father when look at this photos. Hensem gitu my father masa muda mcm muka hero hindustan.

I have three brothers and masing-masing sudah berumahtangga. Bila tengok gambar mereka masih kecil, saling tak tumpah dengan my nephew's face. Like father like son. Have a look at the pictures.



me and my late father...
arwah papa, mama, izuan and me
my late father mcm hero hindustan...
with mama...
masa ni ada sorang anak aja...
my my cousin and my x-neighbour... me- right side
masa ni ada Family Day...my papa's office
with my cousins and my uncle
my birthday at PD...lupa masa umur berapa...
with my grandma, cousin and brother, izuan
kat PD
Izuan's birthday kat PD
kat PD
my loving...my family
with izuan
with izam....mcm danish skit

3 comments:

gadhogadho said...

haiyoo!! ko berani letak gambar topless ko kat sini!! hehehe!!

aku dok studi background gambar2 tu... tv yang ada tirai tu wajib ada!!

leez said...

sesekali beraksi seksi apa salahnya...hehehe

Pinkypantherose! said...

Leez, ko ikut sape a. mak dan papa leez tak la size mcm leez. but u memang cute!