Ads

October 16, 2008

Hari Raya Open House Kumpulan Utusan


It's an invitation to our clients and corporate guests for Hari Raya Open House Kumpulan Utusan. This open house was held at Crowne Plaza Mutiara Hotel from 3.00pm- 7.00pm. Hayooo...parking spaces at this hotel were so limited. I had to park my car at Menara Genting...udah ler hujan....habis make-up.



nor also joining us for this open house




decorations in the ballroom

beriani + ayam masak merah + rendang daging..... food yg lain tak sempat nak snap


Once i arrived at the ballroom... ramai photographer dok snapping pic Datuk Siti and hubby kat front stage yang disediakan. Apalagi....dgn sepantas kilat i pun masuk kelompok photographer tu....dengan selambanya...hahaha. Ada satu lagi pasangan yang hangat seMalaya pun datang...dah nak kahwin pun....si Mawi and Kikin. Baju merah colour sedondon gitu

Ramai artis yang hadir tapi orang macam tak heran aje kat artis-artis yang lain kecuali 2 pasangan artis hangat tadi tu. Macam-macam food disediakan....nasi beriani with ayam merah and rendang daging. Ada satay dan macam-macam lagi. But tak sempat plak nak snapping gambar makanan lain.

Hey guys, lets enjoy the pic.
sama aja gayaku bergambar dgn siti masa pakai baju merah dulu tu
kalau betul datuk siti telah dimadukan.....hmmmm kesian kannnn.....
ayunya datuk siti....
datuk siti sedang menyanyi bersama saidah dan saerah.....suara siti tetap paling power
jejaka terhangat masa kini..... sorry yea dah berpunya pun
inilah dia....pasangan artis terhangat....sedondon gitu
bila tgk nor...ikin bgtau mawi...eh macam muka kak ina kan...mawi angguk ha'ah.....entah sapa ler kak ina tu....jgn ina naim udahhhhh
mawi, awat hang ngantuk ke??? muahahaha
satu lagi pasangan selebriti terhangat di Malaya.....uppsssss.... i tak rela digossip you!!!!
"Dr Faiz, renungan matamu mendebarkan jantungku.... " ishhhh tak leh tidur malam ni.....
The make-up makes her looks older than her age..... sian Mila!!
Nadia AF6.... tetap vogue!!!!...rebonding gitu

dulu masa AF6.... i minat dgn suara si Riz ni.....tapi naper selalu pakai sling bag dikk....tak machoo ahhhh


peliklah dgn imej si Nubhan ni.....something wrong....minat suara dia jekkkkkk
masa ni dalam kereta nak balik....ayoooo jammed gilosss
di campur dengan hujan plakk tu......

5 comments:

gadhogadho said...

allo!! UMMB invite ko utk layan corporate guests.. bukannya bergambo ngan artis.. Tuk Ti dah gumuk.. hari tu kuruih... sure selalu makan hati berulam jantung..

leez said...

allo kawan... sambil melayan guest tu....tak salah bergambor dgn artis. Jangan jeles yea!!!
Tok Ti dah kurus sikit skrg....dulu lagi berisi. Lawa cam tu pun laki cari lain...hmmm dah nasib kannn. Lelaki oh lelaki!!!!

Beruang Madu said...

wahhhh gahnya dia... dengan celeb celeb lagik.. tu bagusnya kerja ngan paper nih kan.. bestnya... Abg Bear takderlah kesempatan nak dekat ngan diorang tu... hehehehe dok umah jer...

leez said...

tulah abg bear....kebetulan jer jumpa artis2 ni.

pinkypantherose! said...

'1'..leez suka glamor kan..kan..kan..suka le tu! heheh.jangan maree dear..muah!..