Ads

August 13, 2010

Sakit !!

Minta maaf kepada pembaca blog sekelian.
Sejak beberapa hari ni blog saya rasa sunyi semacam. Baru jer tinggalkan beberapa hari....rasa rindu plak nak berblogging.

Saya tidak dapat berblogging selama seminggu ini kerana keadaan diri saya yang tidak begitu sihat. Sekarang saya masih berada di hospital. Saya terpaksa dikuarantinkan buat seketika.
Itu ajer yang boleh saya maklumkan. Keadaan masih stabil.
Minta doa dari kalian semua semoga saya cepat baik dan dapat menjalankan aktiviti seharian seperti biasa. I'll be back soon. Insya Allah.

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga amalan anda di bulan yg mulia ini diberkati olehNya. Ampun dan maaf dari saya.

4 comments:

Kak hanim said...

get well soon..

sepul said...

semuga terus tabah. yeahhh go kak leez

Yan said...

kalau spital kat s alam ni, sure dah dtg jenguk.. malas tul nak ke KL.tp tetap doakan agar Liz cepat sembuh.dan boleh beraya nanti..tp ganti posa tu ye beb...peerrghh..mcm org dlm pantang lak...sabar ye..

@xiM said...

semoga cepat sembuh ya kak leez!!