Ads

November 3, 2009

Mari Menjawab Soalan ....... Ada Hadiah Lagi !!!

Jom menjawab soalan lagi !!!



Senang aje soalannnya. Jika anda adalah follower blog ini sejak beberapa bulan yang lepas, pasti anda tahu jawapannya (kalau masih ingatlah!!!).

Jangan risau. Pasti ada hadiahnya. Tetapi kali ini saya akan beri SATU hadiah sahaja. Hadiahnya ialah special souvenir from Paris. Siapa cepat dia dapat okay!!!!



Soalannya :



Nyatakan nama-nama negara yang saya akan pergi melancong dalam masa terdekat ini?



Saya mahukan jawapan yang tepat dan lengkap.

Berikan jawapan anda di bahagian comment (bukan di Shoutbox!). Jangan lupa beri email anda sekali untuk senang saya hubungi.



Cepat...cepat.... hantar jawapan anda sekarang!!!!



13 comments:

eyza's said...

eheheh... kak lyz nak pi UK.....

inzarin said...

harap2 maseh tak telambat utk cuba menjawab - UK, FRANCE, NETHERLAND, SWITZERLAND & BELGIUM.

Anonymous said...

kak leez, kak nor nak jwb nie..bolehkan??

jawapannye:
London, Brussels, Swiss, Amsterdam and Paris

orangrawa said...

Leez....which hotel kat paris u stay dan how muchper night? I tgh cari accom kat paris dan rome ni...

rosli said...

jawapannya ialah=london.brussels.swiss.amsterdam.paris. Betul tak?from ROSLI PENANG

roslina_jaafar@yahoo.com said...

5 countries
1. London, UK
2. Paris,France
3. Amsterdam, Netherland
4. Paris, France
5. Brussels, Belgium

Maria said...

Hi,

U nak gi :
~ London,UK
~ Swiss

tq
mariaabdulrazak@yahoo.com

Reena said...

Hi Liz...Answer will be "LONDON and PARIS".. Not sure lah whtr is correct or rong.. hehehe

sepul said...

england,france,holland & swiss
hihihihi betul kan?

kieyah said...

he he 1 more time to try...yg last week xdpt....
Kak liz, you are going to 5 big cities:
1. London, UK
2. Brussels, Belgium
3. Switzerland
4. Amsterdam, Netherland
5. Paris, France
Hopefully this time i get it right...my email add: zakiyaz@proton.com

Leez said...

Dear all...

1.eyza
2.Inzarin
3.Kak Nor
4.Rosli
5.Roslina
6.Maria
7.Reena
8.Sepul
9.Kieyah


Thanks for your cooperation. Ada yg bg jawapan betul dan tepat. Cuma cepat dan lambat aje. Siapa cepat dialah yg dapat.
Pemenangnya i dah bgtau...tahniah Inzarin!!!

Leez said...

Orangrawa -

Zul, i dah booking hostel kat Paris. I stay kat Oops Hostel.. rate ialah EUR32.45 per person untuk 4 orang sebilik. Dekatlah juga dengan Gare De Lyon Station...walking distance aje.
Tak taulah ok ke tak hostel ni...yg penting dekat dgn train station.

Bila u nak pi?

orangrawa said...

Leez...tentative date 26dec sampai 1jan10