Ads

November 10, 2009

Fridge Magnet - Perth, Australia




Alhamdulillah bertambah lagi my collection for fridge magnet and piring hiasan. Kali ini juga pemberian from my cousin, Norhidayah yang baru sahaja pulang bercuti ke Perth, Australia with her family. Yang fridge magnet tu dia bagi but piring hiasan ni i kirim and kenalah bayar...mahal wooo. Nice and sangat berpuashati. Thanks to Kak Nor!!!

Walaupun i tak pernah jejak Perth or even bumi Australia sekalipun, i tetap nak buat as collection. Will go there soon Insya Allah. As i mentioned at my previous entry, fridge magnet collection dah jadi my new hobby now. Dulu masa zaman kanak-kanak suka kumpul setem overseas...memang banyak giler collection coz setem-setem tu senang dapat from my arwah papa kat tempat kerja dia. Entah mana pi album setem tu....dah tak ada. Pastu suka juga buat collection post card pulak...pun dah tak tahu ke mana entah. For me, sekarang ni nak kumpul post card macam dah tak minat coz lama-lama post card tu akan jadi buruk dan kekuningan. But fridge magnet still boleh tahan lama sampai bila-bila.

Ok memandangkan i akan melancong ke bumi Eropah minggu ni, i open to anyone kalau nak mengirim fridge magnet untuk bandar-bandar seperti London, Paris, Amsterdam, Switzerland and Brussels. Tapi, kena minta deposit RM10 lah for each item. Takut i beli banyak-banyak but nobody claim after i balik dari sana. I jugak yang rugi. Harganya i belum berani display kat sini coz tak tau lagi harganya berapa kat sana.

Kepada sesiapa yang berminat nak order, please contact me at my hp number 013-3305023 or email at syarliz.saaid@yahoo.com. I will not bring my phone tau ke sana. So, sesapa yang nak kirim after i dah berangkat ke sana...bolehlah email sahaja. Nanti i akan check my email kat sana. Sambil tu janganlah lupa bank-in deposit tu yea. Masa i reply your email tu, i akan bgtau my bank account number. I akan berangkat ke sana pada 14hb hingga 29hb November 2009.




piring hiasan.... nice

9 comments:

[siti] said...

i tamak, i nk fridge magnet one each utk semua tpt yang u visit, bley? hehehehe.

eyza's said...

kak lyz.. nak lah jugak....tapi nak brussel ngan amsterdam... carik yg lawa skit...eheheh nanti kak lyz bagi no acc ek..

Leez said...

Siti...
I boleh bg u free satu ajelah....sebab tolong ajarkan guna dslr hari tu..hehehe. Tapi yg lain kena bayar lah. Mahal benda ni...lebih krg RM25-RM30 each piece tau.

Leez said...

Eyza...

Contact me at my hp or email pls. Nanti i forward my acct number.

@xiM said...

selamat fly k kak leez..:)

sitiwajacbe said...

my cousin pun ada study kat australia, nanti nak kirim kat dia jugalah..i pn blum jejak kaki lagi kat sana..

[siti] said...

tak kisah la leez. sbb i mmg collectors fm. yang lain2 i will pay u nnt.

leez said...

Axim - Thanks...doakan i selamat bermusafir di negera orang yea...

Leez said...

Sitiwajacbe - wahh...ramai gak yg suka membuat koleksi FM yea. Kena buat club ni...hehehe.