Ads

November 28, 2012

Day 2 - Staff Day Trip to Kuala Terengganu


Salam semua.
Bersambung lagi coretan percutian aku di Kuala Terengganu. Masuk hari ke-2 aku di bumi Ganu. Aktiviti kami ialah mempromosikan majalah Iman di radio RTM Terengganu. First experience berada di konti radio....hooooo. Slot ini hanya setengah jam sahaja. Tetamu di konti ialah editor dan seorang ustaz dari Kusza.....membincangkan topik rezeki. Ok kejap ajer di sini...then kami gi lunch di satu restoran makanan terengganu....biasa2 ajer rasanya.

Then.....bos kata...kita balik hotel dan merehatkan diri dulu. Pastu dia ajak makan ikan celup tepung lagi ...huhuhuhu. Aku ok ajer sebab aku memang suka ikan dan seafood. Kali ni kami makan di Seberang Takir pulak....oklah rasanya.


pool di hotel tanjung vista...kecik ajer

melepak di lobi hotel.....sambil berposing uolssss

ketika ini di konti radio RTM Terengganu......sejukkk sangat dalam ni

DJ yg baru ajer kerja....entah lupa nama dia apa heheheh. Sempat jeling kat aku...dia kata nevessss...aikkkkk

petang tu singgah dulu di tempat buat keropok lekor ini....booking dulu,....amik masa nak balik KL nanti. Keropok ini di BTB.....on the way ke airport

kopok di sini sangat sedap uolsssss.....sungguh

after melepak di hotel...turun balik bos ajak makan ikan celup tepung lagi...kali ni kami makan di Seberang Takir pulak.....ok sedap

ketam celup tepung uolsss...nyummm nyummm

mari kita makan....heppppsssss kevin sound aku amik gambar mcm ni....hehehe i makan ramai2 ...bukan sorang2 hokay

singgah pantai berposing plak.,...ntah tak tau apa nama pantai ni....bos yg bawak hehehe

air laut warna tak cantik....sebab nak dekat musim kemarau dah

best pantai ni utk menenangkan fikiran


ok....itu ajer aku nak cerita pada hari ke dua aku berada di KT. Padat sungguh schedule aku.. Tunggu hari ke 3 pulak.....bermulalah staff day kami. Kawan2 yg naik bas sampai pagi tu....tungguuuuuuuuuuuuu!!!!

p/s - demam dah seminggu tak kebah.... :(



12 comments:

zila said...

uittt...muka leez ni pandang sekali cam siti nurhaliza la..hehehe

~Beb~ said...

Sy jugek 4mlm di hotel yg sma. Esok chk out. Kesini sbb kje. Tp esok sambung cuti di dungun. Nti klu jmpa kite hai2 ye ;)

lynda said...

pantai belakang airport ke? tmpat ICT kan? pantai teluk ketapang name dia =D.

Anonymous said...

cantik nya....leez.cepatla...entry bukit tinggi pula...tak sabar nak tengok apa yang leez borong......?

Azizan Zolkipli said...

Aduhaiiii, lama sungguh dah tak ke Terengganu. Bab gambor makan2 goreng celup tepung tu, membuatkan rasa kejap2 ni juga nak kesana hahaha ...

Cik-Anne @ Arjuna said...

kak leez,

Berseri lah muka sekarang...apa rahsia??

Leez M. Saaid said...

zila - ye ke? Hahahaha. Ada lah jugak buah2 bacang dengan dia. Hehehe jgn percaya.

Anonymous said...

beb - masa u pegi tu....i dah lama balik. Entry ni lambat update hehehe.

Leez M. Saaid said...

anony - apa yg cantik? Tunggu sy amik masa skit nak update sbb bz dan laptop plak rosak

Leez M. Saaid said...

lynda - oh ye ke....sy pun tak tau....bos yg bgtau. Maaf kalau salah.

Leez M. Saaid said...

azizan - pasni boleh wat trip naik basikal ke ganu....

Leez M. Saaid said...

cik anne - terima kasih.....nak muka berseri kena selalu senyum dan ketawa hahaha