Ads

March 14, 2012

Salam Rindu Dari Tanah Suci Mekah

salam semua. Sekarang aku berada di tanah suci mekah menunaikan umrah. Alhamdulillah telah selesai ibadah aku di sini dan esok akan berangkat balik ke tanah air. Aku akan merindui baitullah dan sedihnya nak meninggalkan tempat suci ini. Sebak rasa di hati. Syukur sangat pada yg Maha Esa perjalanan ibadahku berjalan dengan lancar dan alhamdulillah telah selesai mengerjakan 3 kali umrah. Apa nak buat lepas tu keuzuran pulak. So setakat 3 kali umrah yg aku mampu.

Nanti bila free dan dah sampaikan ke tanahair aku update lagi blog ini. Esok jam 11pagi dah nak meninggalkan tanah harom.  Jumpa lagi nanti wassalam.


7 comments:

Rozita said...

Alhamadulillah...semoga selamat sampai ke Malaysia..

Anum said...

alhamdullilah
anum doakan semua berjalan lancar

NEKCIK said...

Syukur alhamdulilah...memang rindu dan Nekcik dah 2 minggu balik ni pun masih termimpi mimpi lagi!!

Kopi "O" Limau Ice said...

alhamdulillah syok nyer dpt jadi tetamu Allah...smga satu hri dpt ke sna jua..

h4ni3 said...

alhamdulillah.. seronoknya
welcome home k.leez

Alin Marlini said...

alhamdulillah. rindu kak leez..hehehe

Pak Kadut said...

as-salam... kamu pergi bila? saya pergi 2-15 mac 2012 (: