Ads

September 27, 2017

SYARLIZ TRAVEL GROUP - I'm Back

Salam semua.

Apa khabar agaknya teman-teman follower saya? Harap semuanya sihat walafiat. Rasanya dah berbulan-bulan saya tak menulis dalam blog ini. Yang sempat saya update ialah pakej-pakej pelancongan yang saya buat sekarang.

Niat di hati memang nak sangat update macam2 dalam blog ni tetapi apakandaya masa sangat-sangat terhad. Ini pun tetiba saya teringat pada blog yang dah lama tak update. Gigih menaip untuk bertanyakan khabar berita.

Sekarang saya telah membuka travel agency sendiri dan jika teman-teman nak melancong bolehlah join trip saya. InsyaAllah untuk tahun 2018 ada beberapa destinasi baru yang akan kami share dengan anda. Antaranya?

1. Morocco - Mac
2. Japan - Mac dan April
3. New Zealand - September

Jom-jom kita menabung sekarang. Kalau takut tabung ayam tu bocor....anda boleh menabung dengan kami. Confirm tak bocor malah ianya selamat dan sihat walafiat hehehe.

Anda semua dah LIKE FB Page SYARLIZ TRAVEL GROUP ????
Jom Like sekarang. Saya akan update pakej2 terkini dalam FB.

Kepada customer2 saya yang pernah mengikuti pakej-pakej saya sebelum ini...anda berpeluang mendapat pakej harga discount jika anda mengikuti kami untuk pakej-pakej lain pada tahun 2018. Harga tak sama dengan harga pasaran. Rugilah sapa tak amik peluang ini.




 Turkey Tulips April 2017


 Turkey Tulips April 2017



 Turkey Tulips April 2017


 Hokaido, Japan January 2017


 Osaka, japan January 2017


 Tokyo, Japan January 2017


Shirakawago, Japan January 2017







1 comment:

notie said...

Alhamdulillah Tahniah. Semuga semakin maju syarikat Liz. Kalau NZ bulan september tu musim apa ya. Macam best je