Ads

April 25, 2016

My Journey to India - Kashmir 2016


Salam.
Aku baru balik dari India 2 hari lepas. Masih rasa kepenatan lagi. Aku belanja sikit gambar-gambar kami di sana. Nanti perlahan-lahan aku akan update secara details tentang trip ini. Aku membawa rombongan seramai 34 orang. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan perjalanan kami. Syukur




 Indira Ghandi International Airport - panas terik 39C

 Namaste. Domestic Aipport...on the way ke Srinagar Kashmir. 


 Dal Lake, Srinagar dan Houseboat

 menaiki shikara menuju ke houseboat



 Kashmiri Traditional Attire


 Tulip Garden in Srinagar. The largest in Asia


 on the way to Sonamarg...80km dari Srinagar


 Sonamarg. Lokasi untuk filem Bajrangi Baijaan


 Sonamarg....sangat cantik.


 Gulmarg...55km dari Srinagar


 Untuk sampai ke Gulmarg kena menaiki gondola


 Bersiap untuk pulang ke Delhi...sedih nak meninggalkan Kashmir


 Selamat Hari Raya di Taj Mahal...oppsssss


Taj Mahal menjadi saksi cinta kami. Ameen. Bagaikan cinta suci Shah Jahan terhadap isterinya Mumtaz.




Tunggu saya akan update secara details dari masa ke semasa. Mood okay....blog pun akan cepat update.

p/s - next trip after Raya insya Allah.



8 comments:

Shahrizat said...

Wow!

Ayda Awie said...

lajuu Leez update,syabbas betti! :-D

Aisyah said...

Salam syarliz..cantekknyer...teringin jgk nak ikut syarliz jalan2 one sweet day..tp tu le..akak payah cuti dah..dah tukor tempat koje..main task kena bukak pintu opis pepagi..

ps: tart nenas sodap buat tak utk raye...? 1st raya without mom..sempat dia merase 2 kali tart nenas syarliz..

mrs gold said...

berbaju kurung di Taj Mahal....x sabaq nak tunggu sambungan..

Jari Manis said...

ahaaaa...dah kuar teaser tu..nak baca strory dari Leez dulu lah ;p

Mama Zharfan said...

beshnyaaaaa

Jamaliah Ahmad said...

uwaa kak jem belum update lagi x de masa Leez. Terbaik ikut TL Leez ni. Lain x kak jem nak ikut lagi ok.

hanem manaf said...

Hi Leez,,,,cepat la update,,happy sangat meet u kat kashmir tempoh hari..