Ads

October 27, 2015

Sila Like FB Page MY JOURNEY MY TRAVEL MUSLIM TOURS


Salam semua.
Sejak akhir-akhir ini saya busy sangat dengan pelbagai perkara yang berkaitan dengan travel. Memang hotline kejap saya punya hp dan email. Ini semua penangan trip to India-Kashmir yang saya baru umumkan pada entry sebelum ini. Tak sangka ramai sungguh teringin nak melancong ke India. Saya memang surprise giler bila ramai kata mereka tak tahu nak pergi dgn travel agent mana dan nak join sapa...selepas saya umumkan mereka rasa happy sangat dapat join dengan saya tahun depan Insya Allah.

Di sini saya nak umumkan bahawa Pakej Jom Jejak Keindahan Syurga Dunia India-Kashmir 8H6M telah pun penuh dan melebihi kuota. Saya ada membuat sedikit tambahan peserta memandangkan sambutan hangat yang kami terima. Alhamdulillah dengan rezeki ini.

Setelah berbincang dengan En Bos, kami berdua rasa bersemangat nak teruskan aktiviti ini iaitu menawarkan pakej-pakej holiday dengan harga yang sangat berpatutan berbanding pakej di travel agent yang lain. You can compare with our price.

Selepas ini kami dah bercadang nak bawa anda sekelian bercuti ke negara-negara ini :
1. Turki
2. Italy
3. Korea + Jeju
4. London + Paris
5. Roadtrip Tanah Jawa Indonesia (Surabaya-Malang-Jogja-Solo-Bandung-Jakarta)

Menarik tak?
Aku akan update dari masa ke semasa tentang pakej ke negara2 ini. Anda boleh Like FB Page My Journey My Travel Muslim Tours

Segala aktivi kami semasa travel ke India-Kashmir juga nanti akan kami masukkan ke dalam Page FB di atas, Jom cepat-cepat LIKE. 

Semua pakej-pakej di atas adalah untuk tahun 2016 dan 2017. Nanti saya umumkan bulan atau season yang sesuai untuk kita travel. So anda semua boleh menabung mulai sekarang. Still ada masa untuk mencapai impian anda. Saya cuba memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda semua.


















p/s - tak sabar dah...packing sikit2.





8 comments:

Anonymous said...

Salam wah..seronoknye semoga tercapai impian tu.. menjejak negara lain pula. Kak Mariam Kg Pandan.

Anonymous said...

Salam wah..seronoknye semoga tercapai impian tu.. menjejak negara lain pula. Kak Mariam Kg Pandan.

Jari Manis said...

dah full untuk trip ke India tu? wahhh!!!! memang menarik pun nampak trip tu so mmg x sabar dah ni hikss

haip!!! dah packing sikit2..ke mana pulak destinasi Leez kali ni

Kak Mariam, Kg Pandan said...

Salam Leez, Semoga tercapai impian untuk menjadi tour leader akan datang untuk travel lain negara..

aziekz said...

Wow bestnye,...
Klu trip tnah jawa indon..nk ikut ssgt..bt masa cuti sek ye kak

tiga lalat said...

wahh dh over kuota tuu., masyukkk ;)

ameris said...

wahhh... menariknya
trip India tu takde ke utk okt 2016??

Akak Kembang said...

Korea 2017 plsssss...hehehe