Ads

May 8, 2015

Tempahan Cookies Untuk Makan-makan Sebelum Puasa Ramadhan





Salam pembaca blog ini dan penggemar cookies sekelian,

Jika ada yang ingin membuat tempahan homemade cookies untuk makan-makan sebelum bulan puasa Ramadhan bermula.....boleh tempah sekarang.
Cookies akan sampai ke tangan anda pada awal bulan Jun ini. Insya Allah. Mana tau ada yang terliur tengok cookies masa bulan puasa nanti.....baiklah anda merasa terlebih dahulu. Nak tunggu bulan Syawal lama pulak kena tunggu sebulan lagi. 

Kali ini juga saya buka tempahan kepada yang ingin merasa dan dapatkan sampel cookies ini. Juga akan dapat pada awal bulan June nanti. Kalau anda beli dengan kuantiti yang banyak untuk tempahan Syawal nanti saya akan bagi diskaun price. Cepat-cepat jangan terlambat.

Tempahan raya bulan Syawal saya belum buka lagi. Tunggu saya akan buat announcement nanti.

Harga kami tidak berubah.....sama seperti tahun lepas. Walaupun harga barang kueh naik mendadak kami tetap tidak menaikkan harga. Yang penting kualiti rasa cookies dikekalkan dan kepuasan pelanggan diutamakan. Tak gitiewwww???

Mesti ada yang tanya sedap ke cookies ni?
Hmmm...tengok pun tau...memang sedap. Tak percaya tanya pembaca blog lain yang dah pernah merasa tahun lepas. 




 Tart Nenas Tradisional RM25 sebalang



 Choc Chips RM25 sebalang



 C'flake Cookies RM25 sebalang



Coconut Cookies RM25 sebalang




Untuk tempahan boleh hubungi saya di talian ini :

013-3305023 atau 013-6280817


Jika ada yang nak saya postkan...boleh ajer. 



Untuk keterangan lanjut tentang cookies ini boleh  :

Like Facebook - SESEDAP AIR TANGAN ISTERI - HOMEMADE COOKIES




p/s - Dah mula busy dengan cookies lepas ni.....alhamdulillah


2 comments:

Aisyah said...

Syarliz, dah ponoh rase tart..take sabor nunggu bukak order raye..ingat akak tak? Opis kat PJ yg bgnan wane kuning tu? Hee

Suarahatiku said...

Cflakes cookies tu memang nampak menyelerakan..