Ads

March 28, 2014

Honeymoon Photos @ London


Salam semua...
Di sini aku nak sgare dengan semua gambar-gambar semasa aku bersama suami honeymoon di kota London dan Manchester. Ada banyak gambar beribu2 lemon. Buat masa ini ...ini sahaja gambar2 yang aku sempat upload dan share dengan pembaca semua.

Details about this honeymoon aku akan share nanti sebabnya sekarang ni busy preparation wedding belah suami pula di Terengganu. Nanti aku share gambar kay. Tadaaaaaa.......



 Gatwick Airport

 Big Ben dan House of Parliament

 Thames River

 London Eye

 Thames River

 Tower of London



 Chelsea Football Club Stadium

Arsenal Football Club Stadium

 Harrods

Old Trafford Stadium- Manchester Football Club


p/s - next entry aku akan share lagi pic2 semasa perkahwinan kami.







6 comments:

norey said...

tahniah .....alhamdulillah. ..nanti jgn lupa update ....rindu nk baca blog...

kembara destinasi said...

Tak sabar nak baca nii..

Jari Manis said...

Leezzzzzzzzz....bestnya gi hanimummm kat London you ouls..ok2..lepas selesai majlis di Terengganu tu terus hapdate hokey hheeee...i;m jelez u oulsss...sama cantik sama padan..Alhamdulillah..semoga bahagia ke akhir hayat dan jannah Aminnn

ummisara said...

tak sabar nih leez nak nengok gambor 2 majlis dan haoneymoon....

Chekgu Azrine said...

Wow..tahniah pengantin baru..
Syiok dpt jejalan kota london

noornazuha said...

Salam kenal....berkunjung ke siniii....missing london so much..:)