Ads

February 12, 2014

Beginning A New Life.....Insya Allah


Salam semua pembaca budiman.
Terima kasih semua masih setia bersama blog ku ini walaupun tuan tanah asik on and off lately ni. Agak susah sekarang ni nak berblogging sekerap dulu. Banyak sangat agenda yang perlu diuruskan. Tapi jangan risau aku akan tetap bersama uols jika ada masa terluang InsyaAllah.

Bermula hari ini buat sementara waktu aku akan berehat seketika dalam dunia blogging kerana sibuk menguruskan majlis yang sangat bermakna dalam hidup ku ini. Then aku akan terbang ke negara orang selama 2 minggu bersama yang tersayang. Doakan semuanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah aku akan sambung semula aktiviti berblogging ini sebaik aku pulang ke tanahair nanti. 











Doakan semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar


Beberapa hari selepas majlis... pertama kali akan terbang bercuti bersama yang tersayang...InsyaAllah


Perjalanan menuju frasa kehidupan yang baru...InsyaAllah



p/s - Rabbi Yassir Walla Tuassir Rabbi Tammim Bikhoir










27 comments:

Mie said...

Tahniah sempena hari bersejarah itu...

LindaF said...

OMG kakak, Alhamdulillah. u/re getting married ! read ur blog since 2008 =)

Saya doakan moga kekal ke anak cucu, bahagia sampai Syurga. Amin.

Anonymous said...

akak tahniah

Lynna Ghani said...

I'm one of ur silent readers.....congratulations, Liz...semoga berkekalan hingga ke Jannah....insyaAllah,aamiin....:)

Lynna Ghani said...

I'm one of your blog's silent readers...Congratulations, Liz...se oga berkekalan hingga ke Jannah....insyaAllah, aamiinn... :)

Anonymous said...

Tahniah!!!! All the best... Smoga berkekalan n dilimpahi rezeki berterusan

Diyanahani

HaFizaH aYu said...

Wahhhh tahniah kak liz...selamat menempuhi fasa hidup yg baru..ni yg buat ayu nk kawen jgk nih aisshhh ;-)

SUhaz sulaiman said...

syarliz,
semoga bahagia sokmo, robbiyassir wa la tuassir,,,

Anonymous said...

Asslm. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. siapalah jejaka yg bertuah tu. Nanti share gambar tau. Congrats...

Jari Manis said...

Ya allah lupa betul, leez ada email jm kan pasal ni x nyempat betul esok baru nk reply. apa2 pun jm doakan semua berjln lancar and welcome to the new phase. Jm sgt gembira buat leez

Chawanna Na said...

TAHNIAH :D

EL MARIACHI said...

tahniah...selamat pengantin baru...

Kak Zie said...

As salam leez
Kak doakan semuga semuanya berjln lancar....jgn lupa n3 keblog hari bersejarah tu:-)....doa dr kejauhan.

Rozita said...

Tahniah leez....selamat menempuh alam baru. Semoga kekal bahagia dalam rahmat Allah....insyaAllah..

ilovechocolate2 said...

tahniah..semoga semuanya berjalan lancar..insyaallah

Nur Hidayu said...

Tahniah juga sis....
Moga2 semuanya berjalan lancar..
Insha'Allah.

farel said...

tahniah kak liz... semoga bahagian hingga ke akhir hayat insyallah! aminn...

Anonymous said...

Assalamualaikum...hai leez, i'm 1 of ur thousands of thousands follower....happy knowing that u r getting married...didoakan moga kebahagiaan berpanjangan hingga ke syurga, insyaAllah...

NEKCIK said...

Tahniah selamat pngantin baru semuga kekal bahagia hingga ke jannah..aamiin

butik klynda klynda said...

Tahniah kak

Yong Is My Name said...

Alhamdullilah & Tahniah Leez!
Semoga bahagia hingga ke Jannah

Shiela Rahim said...

berpeloh baca trip sydney to nz...weee~~ mcm syok je...juz nk minta tolong buatkan entry how to book hotel..book flight..cruise..etc..mcm info punya story la...

thanxx in advance :)

Ayda Awie said...

Salam syarliz,

tahniah,moga semua urusan lancar & dpermudahkan,thanks for very informative blog,banyak membantu dlam pengembaraan saya,teruskan bersiaran,Barakallahu Lakuma :)

EijA:) said...

congratulation sis! semoga bahagia hingga ke syurga:)

izz said...

assalamualaikum..

teruja baca blog ni.. sbb saya pon suka vacation... buat masa ni dekat2 je.. tapi teringin nk jenjalan jauh2 juga mcm syarliz.. hehehe..

salam perkenalan!

Eeeda damak said...

Tahniah... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

Jari Manis said...

Kepada Lees yg di saysngi itu, mcm tulis surat chents pulak :-)
Leez, jm dh terima kad jemputan tp jm mohom maaf byk byk byk sgt kerana pada tarikh perkahwinan itu jm ada travel ke krabi dan phuket dari 28 feb till 4 mac so mmg x dpt dtg frust jgk sbb dh beriya nk pegi ni. Apa2 jm doakan leez bahagia d samping org tersyg tu nanti updatelah tempat hanimoon tu :-)