Ads

November 19, 2010

Staff Day 2010 @ Port Dickson : Water Polo



Ayoohhh...tak habis lagi cerita tentang Staff Day kat opis aku ni. Berminggu2 nak habiskan. Tinggal satu lagi entry iaitu malam kemuncak Blink-Blink. Tunggu next entry yeak.

Kali ni plak aku nak cerita tentang acara Polo Air yg dipertandingkan. Aku masuk acara ni. Penat giler wei. Muka aku pun dah naik terbakar sebab berjemur di tengah panas. Ketika ini kami turun ke pool lebih kurang jam 2.30 petang selepas waktu makan dan berehat. Panas wei ketika ini. Acara polo air ni memang best dan sangat gamat dengan gelak-ketawa. Masing-masing sporting tu yang best.



acara baru nak bermula...group aku main dulu tapi masa ni aku tak main...pemerhati ajer.

cewahhh...aksi fayrol...dah mcm akrobatik dalam air...hahahaha


ni group aku tengah main...memang gamat


nampak tak gawang goal tu.....


che li...anchor group aku....org paling kuat dalam acara polo air dalam group aku.....dia main belasah semua orang dan terror berenang uolsssss!!!...cayalah che li !!!!


aku dok warm up dulu sebelum memulakan perlawanan


Ya Allah...mulut aku melopong...candid ni!!!...masa ni tgh ajar kak asmah camana nak breath waktu dalam air...







masa ni aku dh start main.......


ganasnya aku...budak lelaki depan aku tu pun aku belasah....muahahaha!!!!!


tengah sakan berebut bola




Akhirnya kemenangan berpihak ke group aku yg hampir kesemuanya berbadan sihat ni. Jgn pandang rendah hokay!!! Keseluruhan game juga berpihak kepada group aku dimana kami adalah juara keseluruhan. Weeehaaaaaa!!! cayalah "Meriah Giler".

Acara penyampaian hadiah untuk game ialah pada hari terakhir kami di PD iaitu masa nak balik esoknya. Malam nanti plak ialah acara yg ditunggu-tunggu iaitu ada dinner, pakaian blink-blink tercantik, karaoke dan joget lambak. Tunggu next entry yea.....




-kredit to Abg Ad....gambar-gambar ni dari camera dia -

4 comments:

::mrs aidan:: said...

wah happeningnya...;)

kasihredha said...

main dalam air memang penat...
tahniah leez...caya la

Leez M. Saaid said...

mrs aidan -

mmg meriah dan sgt kepenatan..hehehe

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

sy sgt suka bermain dalam air. Mmg penat kak tapi hati gumbira..hehehe.