Ads

November 21, 2010

Staff Day 2010 @ Port Dickson : Check Out Time


Entry terakhir utk cerita Staff Day ini. Penat aku dah!!
Last day kami di sini. Terasa macam lama sangat lah. Pagi tu aku dan roomate ku terbangun lambat..hehehe tidur mati. Pastu kami hampir terlepas breakfast. Sempat makan roti dan buah ajer. Hahaha.

Then jam 12.30 tengahari plak ada lunch sebelum balik ke KL. Ada penyampaian hadiah untuk telematch. Kan aku dah bgtau yg group aku sebagai juara. Kami dapat hadiah hamper kueh yg dibuat oleh Kak Yan rakan blogger. Aku ada ceritakan kisah hamper tu di awal cerita yg lepas. Dalam beg yg kami dapat tu juga ada barang-barang lain juga. Yehaaaaa...seronoknya aku.

inilah gambar group aku sebagai juara yg majoritinya berbadan sihat..huhuhu.

masa mengambil gambar ni aku takda....ala frustnya. Sebabnya...aku masih di atas bilik terkial2 nak mengemas beg..hehehe.

ini hadiah juara telematch...

inilah hamper yg kak yan buatkan tu...dalam tu ada kueh tart dan choc chips

ni hadiah utk lucky draw...


dapat kain batik dari Nor Arfah Batik

swimming pool di Permaisuri Resort







habis dah..... aku pun dah tak larat nak citer pasal staff day ini. Next entry pasal raya haji plak...tunggguuuuuuuuu!!!!


4 comments:

Yan said...

Ecehhh...hamper kita masuk lak kat sini..hee..tq Leez..

!eNa PnG said...

alahai... best pulak tgk gambar hadiah tue...


saya tag akak..


meh
klik sini

Leez M. Saaid said...

Kak Yan -

hehehe...glamer hamper yg akak buat....wehuuuu.

Leez M. Saaid said...

Iena -

oklah best jugak....berbaloi tungkus lumus.

ok nanti akak gi tgk tag tu.